Vanaf de zomer software voor huisartsen en apothekers met Vitalink-integratie

Tegen de zomer komen de eerste pakketten voor huisartsen en apothekers op de markt waarin Vitalink op een gebruiksvriendelijke manier geïntegreerd is. Dat leren we uit de actieplannen die de koepelorganisaties van deze beroepsgroepen hebben opgesteld om de uitrol van aangepaste software te realiseren.

Bij de apothekers komen de belangrijkste pakketten tegen juli met een versie op de markt waarin het Vitalink medicatieschema is geïntegreerd. Ook voor de huisartsen zullen enkele belangrijke producenten tegen juli een versie op de markt brengen die het mogelijk maakt om het medicatieschema en/of het sumehr te delen. De maanden erop worden die versies verspreid onder de klanten. Bij de huisartsen zijn er echter wel een aantal belangrijke spelers die Vitalink pas later zullen integreren.

Bron: Vitalink.be

Stel een vraag over dit bericht

Beste bezoeker,Heeft u een vraag over dit bericht? Vul dan hieronder uw gegevens in en we contacteren u zo snel mogelijk terug.

Gelieve uw e-mailadres in te vullen zodat we u kunnen contacteren

Please wait...
← Terug naar nieuwsoverzicht
 • Nieuws

  symposium2016_uitnodiging-page-001

  VBZV Symposium

  Lees verder →
  Stoma

  Opleiding stoma

  Net zoals iedereen uniek is, is er geen enkele stoma hetzelfde. Hoe pak je deze unieke zorg aan en wat doe je bij probleemstoma’s? Deze workshop geeft je inzicht in alle materialen en waarvoor deze geschikt zijn. De uitleg zal gegeven worden op hele praktische en praktijkgerichte wijze, zodat je hierna zelf aan de slag […]

  Lees verder →
  Negatieve druk 10-03-page-0

  Bijscholing wondzorg 10/03/2016

  Lees verder →
  Opleiding wondzorg

  [15/10] Wondzorg: V.A.C Therapy (negatieve druktherapie)

  Lees verder →
  Gezonde voeding bijscholing

  [24/09] De nieuwste trends in voeding

  Lees verder →
 • Neem contact op