4/6/2015: Opleiding oudermishandeling

Als mensen ouder worden, worden ze vaak afhankelijker en kwetsbaarder. Ze hebben hulp nodig bij dagdagelijkse dingen. Wanneer mensen afhankelijk worden, neemt de kans toe dat ze het slachtoffer worden van ouderenmishandeling. Daarom is het belangrijk dat er aandacht is voor
preventie, sensibilisering en taboedoorbreking en dat zelfstandige thuisverpleegkundigen ondersteuning krijgen wanneer ze geconfronteerd worden met situaties van ouderenmishandeling.

Op donderdag 4 juni nodigt VP+ een medewerker van het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW) uit om jou de nodige informatie te geven omtrent ouderenmishandeling, zoals het herkennen ervan en hoe je als thuisverpleegkundige kan handelen in zulke situaties.

ouderenmishandeling

Stel een vraag over dit bericht

Beste bezoeker,Heeft u een vraag over dit bericht? Vul dan hieronder uw gegevens in en we contacteren u zo snel mogelijk terug.

Gelieve uw e-mailadres in te vullen zodat we u kunnen contacteren

Please wait...
← Terug naar nieuwsoverzicht
 • Nieuws

  symposium2016_uitnodiging-page-001

  VBZV Symposium

  Lees verder →
  Stoma

  Opleiding stoma

  Net zoals iedereen uniek is, is er geen enkele stoma hetzelfde. Hoe pak je deze unieke zorg aan en wat doe je bij probleemstoma’s? Deze workshop geeft je inzicht in alle materialen en waarvoor deze geschikt zijn. De uitleg zal gegeven worden op hele praktische en praktijkgerichte wijze, zodat je hierna zelf aan de slag […]

  Lees verder →
  Negatieve druk 10-03-page-0

  Bijscholing wondzorg 10/03/2016

  Lees verder →
  Opleiding wondzorg

  [15/10] Wondzorg: V.A.C Therapy (negatieve druktherapie)

  Lees verder →
  Gezonde voeding bijscholing

  [24/09] De nieuwste trends in voeding

  Lees verder →
 • Neem contact op